Stimați jurnaliști,

Vă mulțumim celor care ați depus deja cererile de acreditare, valabile pentru anul în curs. Pe această cale vă urăm La Mulți Ani și ne punem speranțe că vom colabora la fel de bine și în 2022.

Pe de altă parte, dorim să le reamintim celor care nu au trimis până în prezent cererile, că acest demers este necesar în vederea mediatizării activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj. De asemenea, este importantă actualizarea bazei de date cu privire la jurnaliștii acreditați pe lângă unitatea noastră.

Pentru asigurarea accesului la informațiile de interes public și dezvoltarea relațiilor de colaborare, unitatea noastră acordă, la cerere, în fiecare an, acreditări jurnaliștilor.

Acest demers se va face în baza unei cereri pe un formular tip, completat cu toate datele solicitate, semnat și stampilat, însoțit de o copie a legitimației de presă.

Cele descrise mai sus se pot transmite completate, semnate și ștampilate în fotocopie pe adresa: informarepublica@isucj.ro.

Atașat vă transmitem un model pentru cererea de acreditare, care este disponibil și pe site-ul instituției noastre.

 

Compartimentul Informare și Relații Publice

Call Now Button